Recept:
Allereerst maak je een pasta die je later eenvoudig kunt gebruiken om je gouden melk te maken.
Gouden pasta:
1 kop biologische kurkuma poeder
2 kopjes water (gebruik hetzelfde kopje als voor de poeder)
3 theelepels gemalen zwarte peper
3 eetlepels extra virgin kokosolie
Doe alles, behalve de kokosolie, in een pannetje en verwarm het water, de kurkuma en de zwarte peper totdat het een dikke pasta vormt. Blijf voor ongeveer 7-10 minuten toernooi het laagste vuur, voeg wat extra water toe als het helemaal opdroogt. Deze 7 Ã 10 minuten zijn belangrijk zodat de zwarte peper de werkzame stoffen in de kurkuma kan gaan verhogen.
Haal het van het vuur en voeg de kokosolie, met behulp van een garde toe. Mix alles goed, verpakt het en bewaar t in de koelkast.
Gouden Melk:
1 theelepel van de gouden pasta
2 koppen melk verwarmen en eventueel naar smaak:
Vanille poeder en of honing en
Kaneel toevoegen.
Stay healthy,
Namasté,
Sigrid
Comentarios