top of page

Last van slappe armen......?

Veel dames halen hun kracht uit de benen, bekken en rug. Maar met tillen heb je ook arm-spier-kracht nodig. Hoe bouw je dat op?

In de yogales doen we dat eerst door de halve plank en dan de hele plank. Dit kan een onderdeel zijn van een serie, zoals de zonnegroet: De Surya Namaskar! Daarnaast besteden we aandacht aan de schouders door deze te versterken met bijvoorbeeld een zijwaartse arm-strekking.


Oefening voor thuis: De tri-ceps kan je makkelijk versterken door te gaan zitten op de grond met de voeten voor je, de handen naast je op de grond en jezelf (je bekken) dan omhoog te brengen. Veel succes ermee!


Namasté,

Sigrid

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Proeflessen, start nu!

Drie proeflessen geven een goede indicatie van de yoga lessen die ik geef. Niet elke les is hetzelfde, want ik stem af op de groep. Ook geeft het jouw lichaam de tijd aan de nieuwe omgeving te wennen

Gouden melk, heel gezond

Recept: Allereerst maak je een pasta die je later eenvoudig kunt gebruiken om je gouden melk te maken. Gouden pasta: 1 kop biologische kurkuma poeder 2 kopjes water (gebruik hetzelfde kopje als voor d

Comentarios


bottom of page