top of page

De diverse WORKSHOPS:

WORKSHOP EDELSTENEN

Je leert kennis maken met drie verschillende stenen, waar we op afstemmen en een stukje op ons in laten werken. Dit bespreken we en uiteraard ook de algemene werking van elke steen. Hier krijg je een korte samenvatting  van mee.

Inmiddels gebruik ik veel verschillende edelstenen  voor zeer uiteenlopende doeleinden, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik nodig je uit je eigen pad te verlichten, door edelstenen en etheriche oliën in te zetten.

 

WORKSHOP ETHERISCHE OLIËN, waarbij we uitgebreid in gaan op het gebruik en werking van verschillende etherische oliën en gebruik hiervan, in samen werking met Mariëlle van de Mayu Shop

WORKSHOP JE EIGEN ROLL-ON maken,  we maken een roller met draag-olie, etherische olie en kleine edelsteentjes, die je direct op de huid kan gebruiken voor verschillend manieren van ondersteuning, zowel emotioneel als lichamelijk.

 

LEREN PENDELEN. Bent u hierin geïnteresseerd: vraag ernaar! Ook individueel te boeken, zie CONTACT.

We werken in kleine  groepen, met voldoende ruimte.

CREATIEVE WORKSHOPS

A la Matisse: we werken met verschillende kleurvlakken, die we eerst kleuren met ecoline of acrylverf. A4 formaat, je mag er verschillende maken maximaal 4.

We tekenen figuren nadat we geïnspireerd zijn en knippen die uit. Daarna gaan we schuiven met de verschillende vlakken totdat er een gebalanceerd resultaat ontstaat, waar we uiteraard tevreden mee zijn. Deze en andere creatieve workshops geef ik samen met Brigitte, van Stroom Mee.

YOGA WORKSHOP

Leer elkaar eens op een andere manier of beter kennen.

* Houdingen waardoor soepeler wordt. Je gaat voelen wat yoga voor je doet.

* Met een vrolijke noot en twist.

* Ik bied een luisterend oor en tips voor verschillende klachten.

* Je gaat relaxed naar huis.

MEDITATIE WORKSHOP

Je leert hoe je eenvoudig kan mediteren met behulp van je adem en goed gronden/aarden. Zelf de observator worden van je gedachten, lichaam en emoties. Als we stil worden van binnen kunnen we gaan luisteren naar ons Zelf en ontdekken wat we werkelijk nodig hebben om zo in de flow te komen en in balans te blijven.

Via geleide meditatie, muziek, klankschalen en/of kristallen vind er verdieping plaats.

Een workshop vindt plaats in het weekend.

Een warm welkom voor jou en je famillie en of vriendinnen/vrienden, voor thee en lekkers wordt gezorgd.

Kosten

CONTACT

Anker 1
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
Anker 6
bottom of page