EDELSTENENMAKEN ME BLIJ

Als kind kon ik al blij worden van schelpen zoeken lang het strand, de mooie kleuren, tekening en de verschillende vormen boeide mij mateloos. Alles werd naar huis meegenomen en schoongespoeld om er dan nog dágen van te genieten! Later toen ik wat ouder was interesseerde ik me voor de oertijd met zijn prachtige fossielen. Toen we dan ook met een vakantie een mergelgroeve bezochten en zelf fossielen mochten zoeken kon ik mijn geluk niet op! Uiteindelijk werd het lange zoeken beloond met het vinden van een -beschadigde- zeeëgel, wat uit de reactie van de deelnemers bleek toch wel heel bijzonder was. Als volwassene kocht ik hier en daar eens een edelsteentje en zag ik op een markt in een amethisten-kraampje een prachtige amethist! Deze sprong er voor mij uit door zijn schoonheid kleur en grootte en heb de steen direct gekocht. Deze steen heeft mij door een zeer moeilijke tijd heen geholpen waarbij ik veel angst en slaap problemen had.  Hij schonk mij rust en vertrouwen. Vertrouwen dat het weer goed zou komen…… en dat kwam het ook! 

WORKSHOP EDELSTENEN

Je leert kennis maken met drie verschillende stenen, waar we op afstemmen en een stukje op ons in laten werken. Dit bespreken we en uiteraard ook de algemene werking van elke steen. Hier krijg je een korte samenvatting  van mee.

Inmiddels gebruik ik veel verschillende edelstenen  voor zeer uiteenlopende doeleinden, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik wil jouw pad verlichten, door edelstenen en etheriche oliën in te zetten.

 

ANDERE WORKSHOPS:

 

ETHERISCHE OLIËN, waarbij we uitgebreid in gaan op het gebruik en werking van verschillende etherische oliën. O.a. diffusing in samen werking met Mariëlle.

JE EIGEN ROLL-ON maken,  we maken een roller die je direct op de huid kan gebruiken voor verschillend manieren van onderseuning, zowel emotioneel als lichamelijk.

 

LEREN PENDELEN. Bent u hierin geïnteresseerd: vraag ernaar! zie CONTACT.

We werken in kleine  groepen, met voldoende ruimte.

© 2020 by Sigrid Bakker

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now