top of page

Hatha - Yoga

De lessen van Yoga Verlicht zijn over het algemeen opgebouwd uit een vaste structuur. Gestart wordt met staande oefeningen en asana's, waarna de grond oefeningen volgen. De les wordt afgesloten met liggende asana's en een liggende ontspanning, waarin men tot diepe ontspanning komt, ook wel yoga-nidra of yoga-slaap genaamd. Na het volgen van meerdere lessen ben je ook in staat om de yoga-nidra te ervaren.

 

Elke les is er een steeds een variërend aanbod aan houdingen. Je kan er ook een serie aanleren, zoals bijvoorbeeld de zonnegroet, waarvoor enige herhaling nodig is.

Gesproken wordt er met een duidelijke, rustige stem, waardoor het in principe mogelijk is om met de ogen dicht de aanwijzingen te volgen. Iedereen volgt de aanwijzingen binnen de eigen grenzen van zijn of haar lichaam. Je mag wel een grens voelen, maar het mag niet pijn doen. We bouwen de oefening zo op dat er verschillende variatie's zijn in moeilijkheidsgraad, zodat iedereen op eigen niveau, op een ontspannen manier, mee kan doen!

Voel je welkom om mee te doen.

Mailen kan hier!

Bellen/Whatsapp kan hier!

Zonnige Groet,

Sigrid Bakker

 

 

 

 

Algemene uitleg over yoga vind je hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hathayoga

bottom of page