Ik heb verschillende opleidingen afgerond, maar daar wil ik het niet over hebben. Het meeste leer je gewoon in je dagelijks leven. Van mensen om je heen, bijvoorbeeld mijn kinderen die me uitdagen, dan weer spiegelen. Maar ook van situaties, juist als het even minder gaat. Loslaten, het positieve eruit halen, verder gaan, maar vooral ook verdiepen in jezelf.  Wat heb je nodig om goed te kunnen functioneren in de huidige maatschappij? Daar kwam door aan yoga en meditatie te doen achter, het bracht me dichter bij mezelf.

Ik hou van mens, dier en natuur. Mezelf te ontwikkelen, informatie tot me te nemen, via verschillende kanalen. Ik hou van creativiteit, in de kunst, muziek en op schrift, in al zijn vormen. Maar soms kan het teveel zijn en heb ik rust nodig, dan is lekker wandelen in de natuur, mezelf goed verzorgen ook wel eens heel hard nodig. Nog steeds! En voor mijn cursisten en cliënten geldt dat natuurlijk ook!

Yoga volgen, zelf beoefenen en er les ingeven geeft mij verlichting! Ik mag mijn kracht voelen, me ontspannen, rust en stilte ervaren, vreugde/verdriet en balans voelen. Voelen dat ik zoveel meer ben dan dat alleen. Door mijn lessen en ondersteuning via edelstenen, etherische oliën en workshops wil ik dat jou ook laten ervaren! Ontspanning, rust, stilte, balans, kracht, groei, bewustwording en vreugde!