top of page

Via mijn Yoga Verlicht lessen breng ik je wekelijks een stukje rust en ruimte voor jezelf om zo meer in balans en bij jezelf te komen. Vanuit onstpannen in het leven staan ervaar je meer geluk en liefde en weet je beter wat je nodig hebt om je doel(en) te bereiken. In het dagelijks leven worden we soms erg uitgedaagd door onze omgeving en/of  onszelf. Juist dan is het nodig goed voor jezelf te zorgen.

Ons lichaam is ons voertuig en mag goed onderhouden worden. Te weinig beweging en teveel stress zijn, naast te zoet en het teveel aan bewerkt voedsel, de bedreigingen van onze westerse maatschappij. Via mijn facebook pagina: Yoga Verlicht komen ook deze onderwerpen aan bod.

In mijn lessen, hatha yoga, breng ik je in beweging en zorg ik voor de nodige ontspanning. Door de verschillende houdingen bouw je kracht en souplesse op, deze worden afgewisseld met ontspannings-oefeningen waardoor je in staat bent dieper te ontspannen. In de liggende ontspanning aan het eind van de les hebben veel cursisten de ervaring “diep weg te zinken” en zo weer lichaam en geest op te laden. De lessen zijn inclusief thee naderhand (niet verplicht), om in stilte na te genieten of nog even te praten. 

Thee.jpg
bottom of page